CAS | VAL

ACCÉS EMPRESES ADHERIDES

BENVINGUT AL PROGRAMA DE BONO VIATGE DE LA COMUNITAT VALENCIANA

Des d'aquesta pàgina vosté pot gestionar el programa de Bono Viatge de la Comunitat Valenciana.

Si la seua entitat ja està registrat en la plataforma i ha confirmat el seu registre, pot entrar fent ús del formulari que es mostra a baix; si encara no està registrat, registre's.

Accés Empreses Adherides

Identifique's amb el seu correu electrònic i la seua contrasenya per a accedir als avantatges del Bo Viatge.
Si és vosté una Persona Beneficiària, identifique's com a Persona Beneficiària.

Amb data 28 de desembre de 2020 s'ha procedit a emetre 5.000 nous Codis Promocionals a les següents 5.000 persones inscrites en el Programa Bo Viatge Comunitat Valenciana i que es trobaven en llista d'espera.

Amb aquest codi aquestes persones hauran de formalitzar una reserva de serveis turístics per al període gener – març 2021 en un allotjament o agència de viatges adherit al Programa en el termini de 7 dies naturals des de l'1 de gener de 2021. Si així no ho feren, el codi rebut per aquestes persones perdrà la seua vigència, devent aquestes tornar a inscriure's, si així ho desitgen, de nou en el Programa Bo Viatge CV per al període d'execució que s'inicia l'1 de gener de 2021.

NOTA: En el cas de formalitzar reserves d'estades a persones vinculades a aquesta nova remesa d'emissió de Bons Viatges CV amb càrrec a l'anualitat 2021, haurà de carregar aquestes en el Programa a partir del dilluns 4 de gener.

La Direcció de Turisme Comunitat Valenciana


Ja està disponible la nova funcionalitat de CONTROL DE JUSTIFICACIÓ CORRECTA DE RESERVES. Les agències i establiments alojativos han d'estar atents per si tenen justificacions pendents de revisió. Es una nova opció de menú per al seguiment de la correcta presentació de la documentació aportada per cobrar la ajuda.